Mike wil een planning maken om de silo in Utopia 2 zo snel mogelijk af te maken

Mike wil een planning maken om de silo in Utopia 2 zo snel mogelijk af te maken

De bewoners willen voor het einde van het jaar de silo helemaal afmaken maar volgens Mike gaat het niet snel genoeg. Ik kan het niet alleen zegt Mike. Daarom wil ik een planning maken voor iedereen voegt hij eraan toe. Op deze manier wil hij inzichtelijk maken wie er wanneer verplichtingen heeft en wie hij dus kan vragen om mee te helpen aan de silo. Brenda lijkt het een goed plan te vinden en ze geeft door wanneer ze verhinderd is. Mike besluit om ook bij de andere mede bewoners aan te spreken. Ik wil vol gas aan de silo zegt hij tegen Timothy. Vandaag is iedereen druk bezig, maar we verliezen de silo benadrukt hij. Timothy wil graag helpen en ook de andere bewoners lijken positief over het plan van Mike. Zal het idee van Mike slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *