Merel heeft een idee voor mensen die het slechter hebben met de naderende feestdagen

Merel heeft een idee voor mensen die het slechter hebben met de naderende feestdagen

De feestdagen komen eraan en dat heeft Merel op een idee gebracht. Er zijn mensen die het slecht hebben met kerst en daar wil ik mij voor inzetten legt ze uit. Dus ik heb hier de Christmas kleding box voegt ze eraan toe. Trots laat ze daarna de doos zien. Merel vertelt verder dat iedereen er kleren in kan doen, die ze niet meer dragen of die te klein te zijn. Doe het alsjeblief in deze box en dan zorg ik ervoor dat mensen die het minder hebben met kerst onze kleding ontvangen gaat ze verder. Gerrit en Shelley zijn positief over het idee. Goed initiatief reageert Gerrit na haar uitleg. Shelley stopt meteen een van haar kledingstukken in de doos. Dankjewel Shell zegt Merel vrolijk. Ze brengt de box naar de caravan, zodat iedereen er iets in kan doen. Zal de box snel gevuld zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *