De laptop is beveiligd met een wachtwoord, wie zou dat gedaan hebben?

De laptop is beveiligd met een wachtwoord, wie zou dat gedaan hebben?

Wanneer Adriaan klaar is met sporten besluit hij om achter de laptop te gaan werken, maar wanneer hij de caravan binnenstapt en achter de laptop wil gaan, valt hem direct op dat het niet lukt. De laptop is beveiligd en hij begrijpt niet waarom iemand er een wachtwoord op zou zetten. Deze mensen… Zo simpel, zegt Adriaan met een diepe zucht. De mannelijke bewoner loopt naar de keuken om dan maar een ontbijt te gaan maken. Nog geen minuut later komt Merel binnen. De vrouwelijke bewoonster merkt aan Adriaan dat er wat aan de hand is, dus besluit ze om hem te gaan helpen. De vrouwelijke bewoonster doet wat pogingen op de laptop en komt uiteindelijk achter het juiste wachtwoord. Misschien moet ik maar een hacker worden, grapt Merel. Adriaan lacht en bedankt Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *