Merel wil alle puntjes op de i zetten voor het naderende evenement van dit weekend

Merel wil alle puntjes op de i zetten voor het naderende evenement van dit weekend

Komende zaterdag is het zo ver. Dan komen Django Wagner en Mart Hoogkamer naar Utopia 2 om op te treden. Merel wil graag de puntjes op de i zetten en controleert of alles voor het evenement al is geregeld. Wanneer ze erachter komt dat de dixi nog niet geregeld is, vraagt ze Mike om advies. Hij vertelt Merel dat ze dat kan regelen bij een vaste contactpersoon. Ook denkt Merel vooruit. Ze wil graag twee frituurpannen kopen in plaats van huren, omdat de bewoners vaker gebruik maken van frituurpannen tijdens evenementen. Ze wil hier nog over denken, aangezien de aanschaf van de frituurpannen volgens haar ongeveer tweehonderd euro zal zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *