Een bokstrainer komt naar Utopia 2 om Adriaan les te geven

Een bokstrainer komt naar Utopia 2 om Adriaan les te geven

De poorten van Utopia 2 gaan open er staat namelijk een bokstrainer voor de poort. Een aantal dagen terug heeft Adriaan Gerrit uitgedaagd voor een bokswedstrijd om aandacht voor de bv te vragen. En Adriaan krijgt vandaag een training. Wanneer de trainer binnenkomt, gaan ze trainen in de silo. Eerst introduceert trainer René zichzelf onder het genot van een bakje koffie. Na een aantal wijze woorden over discipline lijkt Adriaan er al helemaal klaar voor te zijn. De andere bewoners stemmen ondertussen op wie zij denken dat er gaat winnen. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *