Mike schroeft zijn huisje dicht terwijl Gerrit en Shelley er nog in zitten

Mike schroeft zijn huisje dicht terwijl Gerrit en Shelley er nog in zitten

Mike is woedend op Shelley en Gerrit omdat hij niet is uitgenodigd op hun housewarming. Mike heeft het huisje gebouwd waar deze housewarming plaats gaat vinden en daarom vindt hij het niet kunnen dat hij niet is uitgenodigd. Mike kwam toen samen met Lotus op het idee het huisje dicht te schroeven, zodat de hele housewarming niet door kan gaan. Die housewarming komt niks van in, opgedonderd zegt Mike terwijl hij zijn schoenen aantrekt om naar buiten te gaan. En anders wordt het een housewarming zonder ramen, ik donder zo mijn hamer erdoorheen voegt hij eraan toe. Er is niks van jullie bij benadrukt hij. Mike doet zijn jas aan en loopt met zijn boor richting het huisje. Opt*fen nou en gauw zegt hij. Boos loopt Mike richting het huisje. Eenmaal bij het huisje van Gerrit en Shelley schroeft Mike de voordeur dicht, terwijl Gerrit en Shelley nog in het huisje zitten. Gerrit doet vervolgens het raampje open en vraagt wat Mike aan het doen is, maar hij geeft geen antwoord. Nadat hij vier schroeven in de deur heeft geboord loopt hij weg.

Wat doet hij? vraagt Shelley verbaasd terwijl Mike wegloopt bij het huisje nadat hij hem heeft dicht geschroefd. Gerrit is verbaasd dat Mike dit doet en ook Shelley snapt de reden niet waarom Mike dit heeft gedaan. De twee lijken al snel te snappen dat Mike niet wil dat de housewarming doorgaat en dat dit de reden is waarom hij het huisje heeft dicht gemaakt. Het lijkt de twee weinig uit te maken en al snel liggen de twee weer knuffelend in bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *