Gerrit en Shelley hebben Lotus meer dan gekwetst

Gerrit en Shelley hebben Lotus meer dan gekwetst

Terwijl Gerrit en Shelley hun slaapvertrek klaarmaken voor een housewarming haalt Gerrit Lotus haar foto’s van de muur. Ze gaat leip worden zegt Gerrit terwijl hij doorgaat met het verwijderen van de foto’s. Shelley wil de foto’s ergens netjes opbergen zodat ze deze later weer netjes terug kan hangen. Ze gaat gek worden. Ik denk dat je Lotus gaat zien zoals je haar nog nooit heb gezien gaat Gerrit verder. We gaan het zien antwoordt Shelley wanneer Gerrit haar een laatste maal waarschuwt. Wanneer Lotus enige tijd later langs het huisje komt lopen schrikt ze van wat ze ziet. Waar zijn mijn spulletjes? Al mijn spullen zijn weg behalve een polaroid zegt ze. En besluit even weg te lopen en komt dan weer terug. Ze legt hen uit dat het hebben van een eigen plaats haar gaat om een emotionele kwestie van vroeger maar hier lijken Gerrit en Shelley weinig begrip voor te hebben. Ze is woest en doet haar beklag bij de overige bewoners. Mijn plek is hier nu weg zegt Lotus boos. Ik vind het echt f*cked-up benadrukt ze. Daarnaast heeft ze gezien dat de foto’s van Franny wel gewoon mochten blijven hangen en dus is er helemaal geen reden dat Gerrit en Shelley haar spullen hebben weggehaald. Slaat nergens op reageren Timothy en Joaquin die haar verhaal aanhoren. Ze besluit nog een keer langs te gaan bij het huisje. Morgen is alles weer terug en is alles weer netjes. Ik ga morgen gewoon mijn eigen bed weer in, het is klaar. Volgens mij hadden we een week reageert Gerrit zich niet schuldbewust. Nee, helaas. Jullie hebben me gekwetst dat wil je niet weten eindigt Lotus het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 95    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *