Het wordt Christel allemaal even teveel

Het wordt Christel allemaal even teveel

Terwijl er oorlog is op het terrein tussen Shelley, Gerrit, Lotus en Mike heeft Christel het ook even moeilijk. Samen met Hiske trekt ze zich terug in haar slaapvertrek waar ze in tranen haar post schrijft. Het lijkt erop dat Christel er op dit moment even doorheen zit en dat alle onenigheid in Utopia 2 haar te veel energie kost op dit moment. Hiske probeert haar maatje te troosten en vraagt of ze iets voor haar kan betekenen. Na een kus en een knuffel laat ze Christel alleen achter zodat ze thee voor haar kan zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *