Shelley wilde Lotus geen pijn doen en biedt haar excuses aan

Shelley wilde Lotus geen pijn doen en biedt haar excuses aan

Lotus is nog altijd in tranen door de actie van Gerrit en Shelley waarbij de twee haar foto’s van de muur in het huisje hebben gehaald. Terwijl Shelley en Mike nog even verder discussiëren zit Lotus er sip en verslagen bij. Gaat het?, vraagt Shelley aan Lotus wanneer ze haar verdrietige vriendinnetje opmerkt. Lotus zwijgt als het graf en dus besluit Shelley naar haar toe te lopen en slaat ze een arm om haar heen. Ik bedoelde het niet persoonlijk hè, wil je dat alsjeblieft onthouden?, zegt ze terwijl Lotus haar niet aan kan kijken. Als ik had geweten dat je dit allemaal mee gemaakt had vroeger dan had ik het nooit gedaan,  gaat Shelley verder met haar verontschuldiging. Luister dan ook gewoon als ik mijn grenzen aangeef, reageert Lotus. Kennelijk heeft ze Gerrit duidelijk gemaakt dat hij niet aan haar spullen moest komen omdat deze emotioneel veel voor haar betekenen. Ze vindt het ver gaan dat Gerrit hier schijt aan heeft gehad en dat Shelley dit heeft toegelaten. Terwijl ze dit uitlegt rollen de tranen over haar wangen. Shelley probeert deze actie goed te praten maar Lotus onderbreekt haar, ik kan hier niet normaal op reageren Shelley. Echt niet. Lotus vraagt Shelley haar nu met rust te laten. Als je maar weet dat ik het niet heb gedaan om jou pijn te doen, sluit Shelley af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *