Heeft Mike spijt na zijn actie van afgelopen avond?

Heeft Mike spijt na zijn actie van afgelopen avond?

Afgelopen avond zijn de gemoederen ontploft tussen Mike, Shelley, Gerrit en Lotus. Wanneer de bewoners op deze nieuwe dag weer ontwaken klopt Mike aan bij de Mongoolse tent. Koffie vraagt hij aan Joaquin en Gerrit alsof er niets aan de hand is. Lekker zeggen de mannen. Wanneer Mike weer wegloopt lijkt Gerrit verbaasd. Wat is dit voor charme offensief vraagt hij. Joaquin geeft aan dat Mike wel vaker koffie komt brengen. Het is niet zo’n verkeerde jongen benadrukt hij. Wanneer Mike weer terugkomt om de koffie te brengen, strekt hij zijn arm uit naar Gerrit en geeft hij hem naast de koffie ook een boks. Gerrit begroet deze en geeft Mike een knipoog. Hiermee lijken de mannen hun onenigheden opzij te hebben gezet. Hij voelt zich denk ik een beetje schuldig zegt Gerrit over Mike als hij de tent weer verlaten heeft. Dan komt zo’n lieve jongen ’s ochtends met een bakje koffie. Dan kan je toch niet meer boos op hem blijven? lacht Joaquin. Nee, ik ben weer helemaal blij reageert Gerrit opgewekt aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *