Jessie vindt Rob zo schijnheilig als de pleuris

Jessie vindt Rob zo schijnheilig als de pleuris

Afgelopen nacht terwijl iedereen sliep besloot Jessie mede bewoner Gert-Jan wakker te maken. De nieuweling moet namelijk iets kwijt, hij zit ergens mee…

En waarom dat midden in de nacht moet begrijpt Gert-Jan in eerste instantie ook niet echt. Jessie vertelt dat hij zijn frustraties kwijt moet over Rob. We hebben eerder op deze avond zitten kletsen en het gesprek verliep niet bepaald lekker. Jessie legt het verder uit, zo bleef Rob maar doorvragen over een verhaal dat bij binnenkomst vertelde, maar op een manier dat mij niet prettig viel. Wat ik nu bij jou doe, zo wakker maken zou ik nooit bij een ander doen benadrukt hij. Jij bent een goede gozer. Je bent een ondernemer. Maar Rob is een schijnheilige gozer. Rob is schijnheilig als de pleuris. Gert-Jan is nog een beetje stil, hij is immers net wakker gemaakt. En Jessie klaagt nog even verder, Rob l*lt ook met de wind mee. Ik trek die gozer niet voegt hij eraan toe. Gert-Jan adviseert de nieuweling om zich op het positieve te richten. Maar Jessie denkt daar anders over, ik kan me niet richten op het positieve. Dit omdat Rob zorgt dat ik niet in Utopia kan groeien. Ik zie een leugenaar, een achterbakse gozer gaat hij verder. Iemand die achter zijn ellebogen is. Hij voert helemaal niets uit. Er wordt op dit moment geen progressie gemaakt door hem. Ik denk dat hij de progressie stagneert.  Ik heb een hekel aan achteruitgang en een hekel aan mensen die ervoor zorgen dat andere mensen geen progressie kunnen maken. En dit is mijn gevoel en mijn gevoel heeft me nooit in de steek gelaten. Gert-Jan besluit er niet verder op in te gaan, hij benoemd dat ze weer verder moeten gaan slapen. Wel spreken ze af om dit verhaal nog eens te bespreken… Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Marie at 19:23

  Ik ben het helemaal met Jessie eens. .Rob voert niks uit .Hij loopt met een air van heb ik jouw daar. Ik vind hem achterbaks .

 2. CJ at 09:56

  Wie is nu de gluiperd? Kan Jessie dat niet tegen Rob zelf zeggen, moet die daarvoor Gert- Jan wakker
  maken, dus wie is de gluiperd!

 3. beetje at 18:35

  YEAHHHHHH,eindelijk iemand die het goed ziet.
  Hopelijk kan Jessie er wat mee.
  Want als er één schijnheilig en lui is dan is het die Rob wel.
  Hij heeft het heel snel in de gaten.

 4. Boesta at 16:18

  Jeetje die Jessie heeft het al erg snel door. Petje af!

  Zonder die Rob zouden ze veel hechter (kunnen) zijn. Het spelletje wat Rob speelt zorgt voor wrijvingen en geroddel. Ook stagneert de Utopia BV. door Rob zijn kleinerende gedrag naar bijna iedereen die een bijdrage wil gaan leveren met hun eigen projectje.

  Nu hoop ik maar dat Jessie niet alleen achter de rug van Rob gaat zitten roddelen maar gewoon Rob ermee confronteert!

 5. anneke at 11:58

  Dit is niet zo goed wat Jessie doet, hij had eerst even moeten wachten om te kijken hoe iedereen is.
  Kan Rob zo wel zijn maar kijk uit tegen wie je wat kan vertellen.
  Je kan ze wel op tv hebben gezien hoe hij was hou daar rekening mee.
  En ga waar voor je gekomen bent , en doe je mond open wanneer het nodig is.
  Het is nu een hecht groepje en daar past geen man meer bij die wat te vertellen heeft, vrouwen zijn ergens anders voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *