Gerrit is niet enthousiast over de naderende botox behandeling van Shelley

Gerrit is niet enthousiast over de naderende botox behandeling van Shelley

Er komt vanmiddag iemand naar Utopia 2 die een aantal vrouwen onder handen neemt met een botox behandeling. Eén van deze vrouwen is Shelley. Shelley kan niet wachten en springt op en neer van enthousiasme. Ik ga dadelijk botox doen zegt ze terwijl ze Gerrit in haar armen houdt. Ik ben benieuwd gaat ze verder. Gerrit weet op zijn beurt nog zo niet wat hij ervan moet vinden. Ik heb altijd gezegd dat ik het een afknapper vind gaat hij zonder enthousiasme verder. Echt?! reageert Shelley ietwat geschokt. Nou sorry, dan knap je maar op me af voegt ze eraan toe. Zal de liefde worden gedoofd tussen de twee na de botox behandeling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *