Lotus roept de groep bij elkaar voor een spoedvergadering

Lotus roept de groep bij elkaar voor een spoedvergadering

Wanneer de bewoners allemaal samen zijn in de silo neemt Lotus het woord. Dankjewel dat jullie zo snel konden komen. Ik wil een mededeling doen ik voel me de afgelopen dagen echt verschrikkelijk… En vertelt verder dat de onenigheden van gisteren hier nog een schepje bovenop hebben gedaan. Dus heb ik besloten om… Lotus houdt de spanning op en laat een kleine pauze vallen. Shelley houdt haar adem in tot Lotus haar zin afmaakt. …het avontuur weer positief verder te zetten vervolgt Lotus opgewekt. Shelley slaakt een zucht van opluchting. Ik schrok me dood benadrukt ze. Lotus vertelt daarna dat ze er weer tegenaan zal gaan maar dat ze daar wel de hulp van de andere bewoners bij nodig heeft. Leer elkaars grenzen kennen en houd daar rekening mee voegt ze er nog aan toe. En daarmee eindigt de spoed vergadering van vandaag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *