Timothy en Mike gaan kaal als er 250 kaarten verkocht worden voor een evenement

Timothy en Mike gaan kaal als er 250 kaarten verkocht worden voor een evenement

Aanstaande zaterdag is er een groot feest in Utopia 2. Django Wagner zal samen met de bewoners de tent op zijn kop zetten. Kaarten zijn hier nog steeds voor te koop. Tijdens de eerdere spoedvergadering haakt Merel nog even in op dit evenement. Er wordt heen en weer gegrapt over een belofte als de 250 verkochte tickets worden behaald. Erik gaat kaal bij 250 tickets wordt er geroepen. Nee hoor, niet mijn haar eraf zegt Erik snel. Zullen wij dan kaal gaan? stelt Timothy vervolgens aan Mike voor. Mike lacht en gaat akkoord. Bij 250 verkochte tickets gaan Mike en Timothy kaal, tijdens het evenement roept Merel enthousiast. Er wordt gejuicht door de groep. Maar worden de 250 tickets ook verkocht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *