Een aantal vrouwen voeren botoxbehandelingen uit in Utopia 2

Een aantal vrouwen voeren botoxbehandelingen uit in Utopia 2

Diana Gabriels betreedt de mini samenleving om botoxbehandelingen uit te voeren bij een aantal bewoners. Voordat de behandelingen van start kunnen gaan, moeten de bewoners een vragenlijst invullen. Lotus, Merel, Franny en Shelley zijn degenen die besluiten om de natuur een handje te helpen. Merel laat botox in haar lippen, voorhoofd en jukbeenderen plaatsen en de andere bewoners doen dit ook in hun jukbeenderen, lippen of lachlijntjes. Hoe zal het uiteindelijke resultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *