Gerrit is razend enthousiast over de binnen gekomen mail

Gerrit is razend enthousiast over de binnen gekomen mail

Gerrit zit achter de laptop met Joaquin als er een leuk mailtje binnenkomt. Dat is vet! roept Gerrit als hij de eerste zinnen van het mailtje heeft gelezen. Hoi Gerrit, ik heb gehoord dat jij wil leren draaien. Aangezien ik zelf dj en producer ben dacht ik dat je het misschien wel leuk zou vinden als ik langskom en wat tips geef, leest hij hardop voor. De e-mail is afkomstig van Maurice West. Terwijl Gerrit de e-mail voorleest komen er allerlei nieuwsgierige bewoners bij hem staan. Gerrit leest voor dat Maurice West morgen rond twaalf uur langs zal komen. De bewoner is razend enthousiast en kan niet wachten om dj-les te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *