Merel heeft een verassing voor de bewoners

Merel heeft een verassing voor de bewoners

Zijn we er allemaal?,  begint Merel wanneer alle bewoners zich in de tent hebben verzameld. Welkom op de pre-party van Django Wagner!  De vrouwelijke bewoonster vertelt dat ze een verrassing voor de bewoners heeft geregeld, namelijk dat de bewiners de zanger gaan ontmoeten. Vervolgens stapt Erik naar voren. De mannelijke bewoner vertelt dat Django zijn broer is en mensen voor kaarten naar de website kunnen gaan. En bij 250 verkochte kaarten gaan Timothy en Mike kaal! De bewoners klappen en joelen. Vervolgens klinkt luide muziek en kan de karaoke-avond beginnen. Zal het feest een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *