Een gezellige karaoke avond in Utopia 2

Een gezellige karaoke avond in Utopia 2

De bewoners hebben een karaoke-avond georganiseerd en de sfeer lijkt er goed in te zitten. De bewoners zingen liedjes en Franny stelt voor om samen een dansje te doen. Franny legt aan de groep uit dat ze haar passie wil overbrengen aan de bewoners, omdat dansen zorgt voor een gelukshormoon. Ze stelt voor om allemaal in een kring te gaan staan en vraagt of de bewoners het spel Ik ga op reis en neem mee kennen. Ze heeft hier een aantal dansstappen aan gekoppeld en als de bewoners de spelregels en dansstappen kennen kan het dansen beginnen. Even later vraagt Timothy de aandacht van de bewoners. Hij vertelt dat hij eigenlijk een liedje wilde zingen voor Franny, maar toch maar heeft besloten om een gedicht op te dragen. Lieve Franny, eigenlijk wilde ik voor je zingen, maar ik moet ook niet alles willen. Zingen, dat kan ik niet, maar daar is niet alles mee gezegd. Dichten, dat is meer voor mij weggelegd. Dus bij deze, toon ik jou mijn hart. Met jou het avontuur aan gaan, doe ik met smart. Altijd, zal ik naast je staan, want dat is het pad dat wij begaan. Jij haalt bij mij het beste naar boven, dus je hoeft niet bang te zijn, mijn vuur zal niet doven. Bij deze zeg ik jou oprecht, bedankt voor je warmte, heerlijkheid en liefde. Het is echt. De bewoners juichen en Franny geeft Timothy een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *