Lotus zet Gerrit het huisje uit

Lotus zet Gerrit het huisje uit

Lotus is bezig om haar haren te kammen wanneer Franny komt binnengelopen. Gerrit wil vanavond nog steeds hier blijven slapen, begint Lotus. Franny reageert verbaasd. Maar waar dan?, vraagt ze. Ik en Timothy zijn er bij Merel uitgezet. Lotus vertelt dat ze zometeen alle spullen van Gerrit op straat gaat gooien. Ik heb gezegd dat hij voor acht uur ’s ochtends hier weg moest zijn, maar alles staat nog hier. Ik ben er klaar mee. Even later is Lotus bezig om de spullen van Gerrit uit het huisje te plaatsen wanneer de mannelijke bewoner aan komt lopen. Ik blijf nog een week, vertelt hij rustig terwijl hij zijn kist pakt. De vrouwelijke bewoonster schudt haar hoofd. Ik heb wel tien keer gezegd dat je uit het huisje moet. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat het haar plekje is en hij er enkel mocht logeren. Je blijft van mijn spullen af, anders kom ik ook aan die van jou, antwoordt Gerrit. Lotus is woest en vindt dat Gerrit zich dominant profileert tegenover haar. En wie gaat het raam maken dat is ingetikt? Gerrit haalt zijn schouders op. Het is jouw vriendje dat ervoor gezorgd heeft dat ik dat moest doen. Kwaad loopt hij weg. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *