Merel wil zich wel inzetten voor een eigen plekje voor Shelley en Gerrit

Merel wil zich wel inzetten voor een eigen plekje voor Shelley en Gerrit

Aangezien Lotus graag weer terug wil naar haar huisje en Shelley is beloofd dat ze een week samen met Gerrit mag samenwonen, probeert Hiske en tussenoplossing voor beide partijen te vinden. Zou jij het leuk vinden om een weekje bij mij en Chris te logeren?”, begint de vrouwelijke bewoonster tegen Merel. Merel schudt haar hoofd. Waarom?, vraagt ze. Hiske legt uit dat het fijn zou zijn als als de groep eens afspraken nakomt en ervoor zorgt dat het stel deze week nog samen kan slapen. Merel knikt, maar legt uit dat ze geen zin heeft om telkens voor andermans problemen te wijken. Wanneer ze echt graag samen willen wonen, moeten we gewoon een nieuw plekje voor hun regelen, zegt de vrouwelijke bewoonster. Ik wil me daar best voor inzetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *