Timothy wil Franny op orginele wijze verkering vragen

Timothy wil Franny op orginele wijze verkering vragen

Timothy, Brandon en Joaquin zitten in de yurt wanneer Franny ter sprake komt. De vrouwelijke bewoonster is bijna jarig en daarom wil Timothy graag iets speciaals voor haar regelen. Ik wil graag de eerste dans doen hier, begint de mannelijke bewoners. Hij legt uit dat hij stijldanslessen wil nemen, waarna hij de vrouwelijk bewoonster ten dans kan vragen om hun relatie te bevestigen. Maar, het allergrootste gebaar…, gaat hij verder. Ik wil een telescoop laten binnenkomen en dan een ster voor haar kopen, zodat ze die altijd kan bekijken. Joaquin en Brandon lachen. Dat is wel tof , geven ze toe. Wat vind jij van het idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *