Gerrit krijgt tips van DJ Maurice West

Gerrit krijgt tips van DJ Maurice West

Zojuist is dj Maurice West in de mini samenleving gearriveerd om Gerrit een lesje dj’en te geven. Samen lopen ze naar het Limburgse huisje waar Maurice zijn draaitafel en boxen gereedmaakt. Ik weet er nog niet zo veel van, geeft de Gerrit voorzichtig toe. Maar oefenen is denk ik de sleutel tot succes. Maurice knikt en legt uit hoe hij precies heeft leren draaien. Vervolgens komen de basisvaardigheden aan te pas, waarna Gerrit aan de slag mag gaan. Zal de mannelijke bewoner talent in zich hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *