Shelley vraagt Lotus naar de ruzie met Gerrit

Shelley vraagt Lotus naar de ruzie met Gerrit

Shelley is aan het koken wanneer Lotus de keuken binnen komt lopen. Ik moest jou nog even spreken, begint de vrouwelijke bewoonster. Hoe komt het dat jij Gerrit zijn spullen vanmorgen uit het niets buiten hebt gezet? Lotus legt uit dat ze gisteren al had aangegeven dat de mannelijke bewoner voor acht uur ’s morgens vertrokken moest zijn. Vervolgens zie ik dat het glas van het raam er nog ligt, er is troep.. Het zag eruit alsof hij schijt heeft aan alles. Volgens Lotus had hij een erg dominante houding, wat zij niet pikt. Shelley knikt. Shelley legt uit dat ze niet had begrepen dat het Lotus zoveel zou doen wanneer ze de spullen zouden verplaatsen. Ik heb zijn spullen nu in het Limburgse huisje gezet, maar blijkbaar wil hij ze nu niet verplaatsen naar de yurt, gaat Lotus verder. Brandon mengt zich nu ook in het gesprek. De mannelijke bewoner legt uit dat hij Gerrit wel begrijpt en ook een raampje had ingetikt wanneer hij zou zijn opgesloten. Lotus schudt haar hoofd. Ik vind dat hij er gewoon voor moet betalen. Dat moet buiten ook wanneer je bijvoorbeeld in een vakantiehuisje logeert. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 89    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 07:15

    Wat is die Shelley toch dom ze snap het echt niet wat deze jongen met haar doet .de andere bewoonster Lotus heeft hem helemaal door daarom is ze zo tegen hem en terecht dat hij uit het huisje moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *