Mike bespreekt de financiën en wil dat zijn mede bewoners zich inzetten voor inkomsten

Mike bespreekt de financiën en wil dat zijn mede bewoners zich inzetten voor inkomsten

Mike begint afgelopen avond, als de groep bij elkaar zit over de financiën. Hij wil graag wat bespreken en vertelt dan ook dat hij een balans heeft opgemaakt en somt op wie er hoeveel verdiend heeft. Dit brengt in totaal in drie dagen 812 euro in het laadje legt hij verder uit. We moeten nog even gas geven en dan kunnen we de vloer deze week bestellen benadrukt hij. Mike spoort daarna zijn mede bewoners aan om dit vast te houden en hij benadrukt dat het geen wedstrijdje is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Het is allemaal voor de silo zegt hij. Zullen de bewoners deze lijn door kunnen zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *