Merel gooit Gerrit zijn spullen naar buiten

Merel gooit Gerrit zijn spullen naar buiten

Er lijken spullen van Gerrit in het huisje van Merel te staan. Waarom kan je niet gewoon die spullen pakken vraagt Merel aan Gerrit. Ik vraag het al vanaf vier uur voegt ze eraan toe. En vertelt dat de deadline om acht uur was en dat ze anders zijn spullen naar buiten zou gooien. Gerrit lijkt echter nog geen aanstalten te maken om zijn spullen weg te halen. Merel loopt daarop naar het huisje. Ze pakt de spullen van Gerrit en zet ze met een klap buiten voor het huisje. Succes ermee zegt ze geïrriteerd. Doei! Niet veel later komt Gerrit aanlopen. Jij laat het ook weer zover komen zegt Merel boos tegen Gerrit. Dankjewel Merel reageert Gerrit. Scheelt weer een paar meter voegt hij eraan toe. Joaquin moet lachen en Gerrit besluit zijn spullen naar de Mongoolse tent te brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *