De bewoners uit Utopia 2 krijgen bezoek van een band

De bewoners uit Utopia 2 krijgen bezoek van een band

Ondanks het slechte weer zijn de bewoners afgelopen avond weer bij elkaar gekomen op een tweetal na. Wanneer de poorten weer opengaan in de mini samenleving, verschijnt er op elk gezicht een glimlach. Een band komt naar binnen gemarcheerd. De band drumt erop los en al snel beginnen de bewoners op het ritme te schudden met hun hoofd. Vooral Christel lijkt blij te zijn. Ze begint rustig mee te dansen. Nadat de anderen de kat uit de boom hebben gekeken, komen zij ook los en dansen ze mee met Christel. Enkel Timothy en Joaquin zijn in de caravan druk bezig achter de laptop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *