Lotus wordt kwaad als Gerrit en Shelley samen willen slapen

Lotus wordt kwaad als Gerrit en Shelley samen willen slapen

Als Lotus afgelopen avond de deur opent van het huisje om te gaan slapen, ziet ze Gerrit en Shelley samen in bed liggen. Dit gaat echt niet gebeuren zegt ze tegen Gerrit. Gerrit laat weten dat als hij bij Shelley wil slapen, hij bij haar gaat slapen. Die woorden lijken bij Lotus het verkeerde keelgat in te schieten. Hou lekker je muil dicht zegt ze dan ook tegen haar mede bewoner. We hebben onwijze ruzie gehad. Dan ga je toch niet naast me liggen? Opt*fen! Gerrit lijkt echter geen aanstalten te maken om uit het huisje te vertrekken. Wegwezen roept Lotus gefrustreerd tegen Gerrit. Waar haal je het gore lef vandaan? De twee ruziën nog even verder. Zal het er op deze nieuwe dag gezelliger aan toe gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *