De vriend van Brenda rent Utopia 2 in voor een illegaal bezoek

De vriend van Brenda rent Utopia 2 in voor een illegaal bezoek

Afgelopen nacht is er nog veel meer gebeurd in Utopia 2. Er was een illegale bezoeker in de mini samenleving! De vriend van Brenda kwam een vluchtig bezoek brengen, alleen niet zoals we dat gewend zijn. Sander zo heet de vriend is illegaal het terrein op gerend richting zijn vriendin. Als hij haar gevonden heeft wordt er flink gezoend. Sander heeft rozen en een teddybeer bij. Speciaal voor kerst zo laat hij weten. Als Sander weer weg is slaat Brenda verbaasd haar handen voor haar mond. Oh my god stamelt ze. Vervolgens is nog in beeld te zien dat haar vriend achterna gezeten wordt door waarschijnlijk beveiligingspersoneel. Hey meekomen wordt er nog geroepen. Uiteindelijk volgt een streamlock. Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze dan hieronder, voor zolang deze online blijven staan 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *