Utopia 2 bv gaat betalen voor een ruit die Gerrit heeft ingegooid

Utopia 2 bv gaat betalen voor een ruit die Gerrit heeft ingegooid

Lotus voelt zich de laatste tijd iets minder thuis in de mini samenleving en heeft een tijd terug de groep bij elkaar geroepen. Ze wil dat de groep meer respect toont voor elkaars minderheden en heeft de groep hier goed mee opgepept. De verdeeldheid voor deze discussie heeft ervoor gezorgd dat Mike Gerrit en Shelley heeft opgesloten in een huisje. Mike heeft de deur en het raam dichtgeschroefd. Gerrit heeft toen besloten om het raam in te gooien, zodat de twee weer naar buiten konden. Toch is er hierdoor een nieuwe discussie ontstaan. Wie gaat er namelijk het raam betalen. Na een flinke onderhandeling heeft de BV besloten het raam te betalen en moet Mike het raam repareren. Ben jij het hiermee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *