Is de Brandon burger een aanwinst voor de Utopia 2 markt?

Is de Brandon burger een aanwinst voor de Utopia 2 markt?

Morgen komt Django Wagner naar Utopia 2 samen met Mart Hoogkamer. Eerder gaf Joaquin al aan dat hij een idee had voor Brandon. Wanneer hij afgelopen avond in de keuken bezig is met hamburgers bakken, geeft hij aan dat Brandon zijn eigen hamburgers moet verkopen tijdens de optredens van Django Wagner en Mart Hoogkamer. De Brandon Burger gaat Joaquin enthousiast verder. Zou dit product werkelijkheid worden? En een succes worden? We komen er vast en zeker op deze nieuwe dag achter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *