Er is post binnengekomen voor Lotus van het thuisfront

Er is post binnengekomen voor Lotus van het thuisfront

Er is afgelopen avond post binnengekomen. Mike loopt naar de brievenbus en pakt een stapel met brieven. Lotus ziet hij staan. Voor Mike het weet staat Lotus alweer bij hem. Lotus doet op haar beurt doet net alsof het gewoon post is, daarom geeft Mike aan dat ze heel blij moet zijn met haar post. Wanneer Lotus uiteindelijk in het huisje is aangekomen en de post opent ziet ze ook dat ze een brief heeft van een oude vriendin van haar, Anna. Lotus wordt al snel emotioneel van vreugde. Shelley gedraagt zich echter wat afstandelijk en loopt weg van Lotus maar trekt al snel blij om Shelley een knuffel te geven. De avond van Lotus kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *