Christel ontvang een aanmaning via de mail

Christel ontvang een aanmaning via de mail

Wanneer Mike afgelopen avond achter de laptop zit, schrikt hij. Er is namelijk een aanmaning binnengekomen voor Christel. Christel heeft een tijd geleden kaarten besteld om te verkopen op de Utopia 2 webwinkel die ze voor 10 euro wil verkopen. Samen met Merel, die ook bij Mike achter de laptop zat, wil hij Christel en Hiske persoonlijk benaderen. Mike vindt het namelijk niet netjes om dit in de groep te delen. Hij heeft de e-mail op papier gezet en leest het aan Christel voor. Zij geeft aan dat ze het snel wil gaan regelen en het in termijnen gaat betalen. Zal alles nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *