Gerrit noemt Shelley koppig en onredelijk

Gerrit noemt Shelley koppig en onredelijk

Gerrit en Shelley hebben een tijd lang een relatie met elkaar gehad,maar deze is inmiddels over. De twee lijken niet met en zonder elkaar te kunnen en ook Hiske valt dit op. Gerrit lucht zijn hart bij Hiske over Shelley. Met Shell valt gewoon niet te praten. Als je een discussie of ruzie met haar hebt… er zit geen logica in bij haar. Daarom loopt het stuk bij ons en dat vind ik gewoon jammer laat Gerrit weten. Hij noemt Shelley koppig en onredelijk, terwijl Hiske het verhaal aanhoort. Ondanks dat hij negatief over Shelley praat, noemt hij haar ook knap en lief. Gaan de twee nog bij elkaar komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *