Staat Merel op een wurglijst van Mariska?

Staat Merel op een wurglijst van Mariska?

Tijdens het familiebezoek van Merel wordt Merel gewezen op een heftige uitspraak van Mariska. Zij schijnt gezegd te hebben dat Merel op haar wurglijst staat. Haar moeder heeft aan Mariska gevraagd of ze haar dochter van de wurglijst wil halen vertelt ze lachend. Wat later vertelt Mariska Hiske over het gesprek met Merel haar moeder. Ze weet niks van deze heftige uitspraak. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar ik heb nooit uitgesproken dat ik haar wel kan wurgen benadrukt ze. Wel vindt ze het fijn dat Merel haar moeder naar haar toe is gekomen hierover. Hiske adviseert haar om zich er niks van aan te trekken. Nog wat later komt ook Jessie verhaal halen bij Mariska. Hoe zit het nu met die wurglijst vraagt hij. Mariska laat weten dat ze deze uitspraak nooit gedaan heeft. Ze gaat verder dat er wel meer vreemde verhalen de ronde doen in Utopia. Ik dacht al, wurgen is wel drastisch reageert Jessie. Dat hoor je ook niet snel uit mijn mond komen dat woord geeft Mariska aan het einde van het gesprek aan.

Merel is ondertussen ook op de hoogte en onderneemt actie. Ze loopt naar Mariska toe om verhaal te halen. Ik begrijp niet waar dit vandaan komt geeft Mariska aan. Ik heb dat niet gezegd benadrukt ze. Merel geeft aan dat ze dit wel heeft gehoord van haar moeder en het allemaal wel concrete voorbeelden zijn. Ik ben niet iemand die een wurglijst heeft houdt Mariska vast. Als er één iemand is die geen wurglijst heeft ben ik het. Ik heb niets uitgesproken verzekert ze. De twee spreken hun frustraties uit met elkaar. Laten we hopen dat de twee eruit komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *