Loesje geeft de bewoners van Utopia 2 een workshop kangoo jumpen

Loesje geeft de bewoners van Utopia 2 een workshop kangoo jumpen

Loesje komt Utopia 2 binnen. Ze komt met een aantal bewoners een workshop kangoo jumpen geven. Franny en Andrea zijn super enthousiast en halen gelijk de andere mede bewoners erbij. Veel van de bewoners doen mee met de les. Zo springen Brandon, Andrea, Franny, Hiske, Mylenè, Jens, Jordie en Dylan vrolijk mee met Loesje. Loesje geeft de bewoners tips en tricks rondom het kangoo jumpen, terwijl de bewoners vrolijk in het rond springen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *