Jordie en Alexandra hebben heftige ruzie met elkaar

Jordie en Alexandra hebben heftige ruzie met elkaar

Tussen Jordie en Alexandra ontstaan uit het niets een heftige ruzie. Alexandra spreekt Jordie aan op zijn gedrag dit omdat ze vindt dat hij kattig op haar reageert. Jordie daarentegen vindt dat Alexandra zelf ook normaal moet doen en niet van boven naar beneden moet schreeuwen. Je moet er niet zo gepikeerd om raken. Je onderbreekt mensen hun gesprek en ik trek dat slecht geeft Jordie vervolgens aan. Alexandra vindt op haar beurt dat Jordie zijn toon aan moet passen in gesprekken en legt uit dat meerdere bewoners hier last van hebben. Je moet niet zo snauwen benadrukt hij. Beiden zijn enorm boos en lijken er niet uit te komen met elkaar. Dit pik ik niet eens van mijn eigen kind, je moet gewoon normaal antwoorden geeft Alexandra boos aan. Praat je zo ook tegen je moeder? Jordie houdt zijn standpunt aan en legt nogmaals uit dat Alexandra zelf ook schreeuwt van boven naar beneden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *