Gerrit en Shelley hebben discussie, ze voelt zich door hem beledigd

Gerrit en Shelley hebben discussie, ze voelt zich door hem beledigd

Shelley zit buiten op een bankje als Gerrit voor haar komt staan. Waarom sta je voor mij? vraagt Shelley. Waarom niet? reageert Gerrit. Waarom wel? zegt Shelley op haar beurt. Dat bedoel ik. Geen reden voor antwoordt Gerrit. Een hectare is best wel een groot oppervlak merkt Shelley op. Dat vind jij. Dat mag jij vinden gaat Gerrit verder. Pak je mijn zinnetje nu? vraagt Shelley. Ja antwoordt Gerrit kort maar krachtig. Ben je niet zo creatief om iets anders te bedenken? vraagt Shelley vervolgens. Nee, ik heet Shelley zegt Gerrit dan. De twee discussiëren nog even door. En Shelley laat weten dat ze zich beledigd voelt en dit lijkt ze niet te waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *