Brandon voelt zich niet gehoord

Brandon voelt zich niet gehoord

Er zijn wat bewoners aan het kletsen in de silo. Jens en Mylène zitten gezellig naast elkaar op de bank als er ter sprake komt dat ze van plan zijn om straks samen te gaan douchen. Brandon schrikt hiervan. Niet met zijn tweeën toch vraagt hij verbaast. Mylène en Jens laten weten dat ze dit wel van plan waren. Dit lijkt Brandon te irriteren. Spreek ik dan Chinees? vraagt hij. De bewoners lijken een beetje van zijn opmerking te schrikken. Brandon laat weten dat hij tijdens een vergadering uitdrukkelijk heeft laten weten dat de bewoners niet samen mogen douchen dit omdat de douchebakken dit gewicht niet kunnen houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *