Andrea is benieuwd naar de waarheid over de wurglijst en spreekt Mariska aan

Andrea is benieuwd naar de waarheid over de wurglijst en spreekt Mariska aan

Gisteren vertelde Merel haar moeder dat Merel op de “wurglijst” van Mariska staat. De bewoners zijn benieuwd of Mariska dit daadwerkelijk heeft gezegd en daarom besluit ook Andrea haar afgelopen avond aan te spreken. Mariska en Hiske zitten beide in de Mongoolse tent als Andrea komt binnenlopen. Mij maakt het niet uit of je een wurglijst hebt begint Andrea. Toch wil ze weten of ze dit wel of niet heeft gezegd. Mariska is hier duidelijk over. Ik zeg het woord wurgen geeneens laat ze weten. Andrea laat verder merken aan haar antwoord twijfelen. Hiske maakt duidelijk dat ze zich niet met deze discussie gaat bemoeien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *