Merel wil er meer van weten, heeft Mariska gelogen?

Merel wil er meer van weten, heeft Mariska gelogen?

Merel snapt niks meer van Mariska. Ze spreekt Jordie er vandaag over. Hé Jor, we moeten het straks even over die pizza’s hebben zegt Merel. En legt uit dat Jessie met Mariska heeft gesproken, Mariska zou in dat gesprek gezegd hebben dat ze niet meer niks wil gaan doen. Merel zegt hierover dat Mariska tegen iedereen wat anders zegt. Ze geeft aan wat voor gesprekken Jessie met Mariska heeft gehad. Of ze liegt tegen mij of ze liegt tegen Jessie gaat Merel verder. Jordie geeft aan dat hij het hier niet over wil hebben. Wat zal Mariska gezegd hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:36

    Onze Diva wordt weer eens benoemd dus de blauwe balk uit haar mond komen weinig lovende woorden over mede bewoners.Geef de blauwe balk maar weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *