De verkiezingstijd breekt weer aan, stem nu op je minst favoriete bewoner!

De verkiezingstijd breekt weer aan, stem nu op je minst favoriete bewoner!

De verkiezingsperiode gaat van start! Je kunt de komende 24 uur een bewoner nomineren. Maar hoe werkt het ook alweer? In dit bericht lees je hoe je op je minst favoriete bewoner een stem uit kunt brengen zodat hij of zij Utopia 2 misschien moet verlaten.

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort (betaald lidmaatschap) kan zijn of haar stem uitbrengen.
  • Ga naar het inwonersoverzicht en stem op jouw minst favoriete inwoner.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie één extra stem.
  • Je hebt tot morgenochtend 9:00 uur de tijd om je stem uit te brengen.

Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app van Utopia. Deze is te downloaden via de App Store of de Google Play Store. In het hoofdmenu van de Utopia app vind je de knop ‘Stemmen’. Eén simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Breng hier je stem uit

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *