Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 19 augustus

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 19 augustus

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen voor een vergadering. In dit bericht lees je de besproken punten terug. Het evenement van 14 september komt ter sprake. Jessie verwacht deze week de beat rond te krijgen ondanks de tegenslagen. Jessie denkt dat het goed is het feest te verplaatsen naar 5 oktober en het te combineren met een vijfhonderd dagen feest, omdat de vergunning er wel is voor 14 september lijkt het Merel wel leuk om iets kleins op die dag te doen. Als er wordt gevraagd of 14 september niet was verplaatst naar 13 september geeft Merel aan dat dit wel is aangevraagd maar heeft ze nog geen antwoord gehad.

Er is een aanvraag gekomen voor de B&B, waarbij twee vrijwilligers van de markt hebben aangevraagd om de overnachting samen met Adriaan door te brengen. Adriaan vindt dit geen probleem, maar er moet wel besproken worden als de rest van Utopia 2 dat ook een goed idee vindt, dit lijkt geen probleem. Tijdens dit gesprek komen de potentiële bewoners aan bod. Er wordt besproken waar zij gaan slapen en hoe dat georganiseerd wordt. Gerrit vraagt toestemming om vijftig mokken te bestellen, omdat er al een flink aantal is besteld. Er wordt toestemming gegeven. Dylan ziet het als probleem dat hij 350 euro in de min staat, terwijl hij toch lekker verdient. Dit komt door de facturen die hij binnenkrijgt. Als blijkt dat de voorraden van Dylan erg lang meegaan, legt Jens uit dat dat betekent dat hij de komende maanden pure winst gaat draaien. Ook wordt gekeken wie de winstberekening bij gaat houden bij het eventuele vertrek van Mariska. Er wordt besloten daar later op terug te komen.

Hiske vertelt daarna dat de bewoners vandaag glas gaan blazen. Dit nieuws wordt onder luid gejuich ontvangen. Andrea heeft ook goed nieuws. Ze geeft aan twee certificaten te hebben gehaald voor het zetten van wimper extensions en dat ze binnenkort ook voor twee andere certificaten aan de slag gaat. Jordie laat weten dat hij en Dylan creatief bezig zijn en dat ze logo’s, flyers, poster, visitekaartjes et cetera willen gaan ontwerpen voor klanten. Vanwege de afwezigheid van Mariska wordt besloten het onderwerp over de pizza’s voorlopig even over te slaan. Verschillende bewoners zeggen gehoord te hebben dat ze alles wil laten vallen. En daarna zit de vergadering van 19 augustus er weer op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *