Shelley beschuldigt Gerrit van egoïsme

Shelley beschuldigt Gerrit van egoïsme

Gerrit en Shelley zijn in gesprek. De twee lijken in een hevige discussie te zijn. Het lijkt over het dj’en van Gerrit tijdens de filmavond te gaan. Gerrit geeft aan dat hij de afwijzing ziet als misgunnen. Ik vind het heel erg krom van je zegt hij. Hoewel Shelley ontkent dat het misgunnen is, erkent ze later wel tegen Gerrit dat ze dat heeft gezegd. Ik heb gewoon geen vertrouwen in jou dat je gaat oefenen zegt Shelley. En geeft aan dit vertrouwen wel in Andrea te hebben. Als het om jou draait, boeit het. Als het om een ander draait, boeit het niet verwijt Shelley Gerrit. Als Gerrit direct vraagt of Shelley hem weg wil hebben, reageert Shelley resoluut ja. Shelley geeft ook aan stemmen aan Gerrit te geven. Voor Shelley lijkt het echt klaar te zijn tussen haar en Gerrit. Zal het goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *