Jessie belt met zijn producer om te overleggen

Jessie belt met zijn producer om te overleggen

Jessie belt met de nieuwe producer. Hij geeft aan een e-mail gestuurd te hebben, maar de producer heeft deze niet ontvangen. De producer geeft aan dat het mogelijk is om binnen een week een nieuwe versie klaar te hebben. Wel is er een probleem. Het nummer moet namelijk opnieuw worden ingezongen. Hoe zal de nieuwe versie van het nummer gaan klinken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *