Gerrit confronteert Jessie met zijn gedrag rondom de producer

Gerrit confronteert Jessie met zijn gedrag rondom de producer

Gerrit spreekt Jessie aan. Hij wist namelijk niet dat Jessie ging bellen met de producer. Terwijl hij er graag bij had willen zitten, als hij hier vanaf wist. Wat Gerrit ook lijkt dwars te zitten is dat Jessie veel vanuit de ik-vorm spreekt, terwijl het tweetal het juist samen doet. Jessie vraagt zich af of Gerrit hier serieus over is. Gerrit geeft op zijn beurt aan dat het hem opviel. Na het gesprek biedt Jessie zijn excuses aan en zegt hij dat hij er niet zo over heeft nagedacht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *