Merel en Andrea willen de waarheid achterhalen rondom de wurglijst

Merel en Andrea willen de waarheid achterhalen rondom de wurglijst

De zogenoemde wurglijst van Mariska lijkt de bewoners flink bezig te houden, want het is niet bekend of deze nou echt bestaat. Merel en Andrea praten erover. Maar het is dus wel gezegd? Dat ze jou wil wurgen, vraagt Andrea. Merel geeft aan dat gevraagd te hebben aan Mariska, maar dat zij het heeft ontkend. Dus of Hiske liegt glashard in mijn gezicht, zegt Merel. Andrea vult haar aan en je moeder ook. Hierdoor denkt Merel dat Mariska heeft gelogen over de wurglijst. Andrea heeft twee opties, of Mariska is heel erg vergeetachtig óf ze liegt keihard. Toch hoopt Andrea op het eerste. Merel vindt het heel heftig om iemand een leugenaar te noemen, maar ze heeft haar conclusie al wel getrokken. Zal de wurglijst van Mariska echt bestaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *