Shelley biedt zich aan voor de financiën, maar moet dan wel ingewerkt worden door Mariska

Shelley biedt zich aan voor de financiën, maar moet dan wel ingewerkt worden door Mariska

Shelley zit bij Mariska in de Mongoolse tent. De vrouwelijke bewoonsters zijn in gesprek over de financiën. Shelley zegt met Merel te hebben gesproken over de botoxbehandeling. Merel heeft met Jens afgesproken dat als ze niet genoeg geld heeft na de winstberekening dat Jens die voor haar betaald. Volgens Shelley ging Jens er toen vanuit dat Merel genoeg winst zou draaien, Shelley twijfelt daarover. Volgens Shelley hangt er namelijk veel voorraad van Merel. Mariska bevestigt dat en weet dat Merel nog een hoog bedrag in de min staat. Ook het onderwerp over wie de financiële taken van Mariska overneemt, mocht zij vertrekken, wordt besproken. Ze vertelt wat er vanmorgen in de vergadering is besproken. Ik wil het doen, maar ik kan het niet, zegt Shelley. Mariska biedt aan om het haar te leren en geeft aan dat het niet zo moeilijk is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *