Merel lijkt zich te ergeren aan Jessie en maakt dit bespreekbaar

Merel lijkt zich te ergeren aan Jessie en maakt dit bespreekbaar

Merel is een beetje geirriteerd. Dit geeft ze bij Franny aan. Aan de ene kant omdat Jessie haar steeds loopt af te branden, maar aan de andere kant omdat hij bezig is om Mariska van de bank af te houden. Merel vindt dit vervelend, omdat ze vindt dat hij Merel juist moet helpen om van de bank af te blijven. Merel loopt naar Jessie toe. Ze legt hem uit dat ze bang is om op de bank te komen, maar Jessie denkt dat dat niet het geval zal zijn. Daarbovenop wil Jessie niet dat iemand op de bank komt, die twee maanden geleden met hoge verwachtingen binnenkwam. Laat je niet leiden door angst, zegt Jessie. Hoe zal het Merel vergaan bij de nominaties?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *