De bewoners uit Utopia 2 krijgen een cursus glasblazen

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een cursus glasblazen

De bewoners hebben iets leuks geregeld. Er komt namelijk iemand om een cursus glasblazen te geven. Hiske verwelkomt glasblazer Willem bij de poort van Utopia 2. Het eerste wat Willem doet is samen met Hiske bekijken of de silo geschikt is. De spullen worden vervolgens uitgeladen en klaargezet in de silo. Als dat gedaan is, gaan de bewoners in een kring om de glasblazer heen zitten en is iedereen klaar om te beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *