Mariska ligt op bed, ze lijkt zich niet thuis te voelen in Utopia 2

Mariska ligt op bed, ze lijkt zich niet thuis te voelen in Utopia 2

Een paar bewoners zitten in de keuken en hebben het over het glasblazen. Mylène vond het erg leuk. De anderen zijn het ook met haar eens. Ze vertellen dat het iets is, wat je alleen in Utopia 2 doet en niet thuis. Ze vragen zich ook af waar Mariska is. Merel laat weten dat ze op bed ligt en niet ziek is verder, voelt ze zich rot. Mariska wilde vorige week nog vertrekken. Het ziet er naar uit dat de bewoners haar hebben overtuigd, om proberen te blijven in Utopia 2. Andrea is buiten en loopt naar de Mongoolse tent, om te kijken of alles goed gaat met Mariska en of ze wellicht iets wil eten of drinken. Ze wil niks. Je maak het voor jezelf zo heel moeilijk hè, als je iets nodig hebt, roep het maar zegt Andrea tegen haar. Zal Mariska nog op opfleuren in en hoelang gaat ze het nog volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *